Acacia boomstamtafel - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Acacia boomstamtafel

Als u wel eens een acacia boomstamtafel bij iemand thuis heeft zien staan, kent u de charme van het materiaal. Het robuuste hout, de natuurlijke imperfectie en de diepe nerven zorg voor sfeer in uw woonkamer of keuken. Over het algemeen is acacia een tamelijk dure houtsoort. Bij De Kortingknaller in Den Bosch is dat anders. Doordat wij grote partijen acaciahouten meubelen rechtstreeks importeren zijn de prijzen laag en wordt een acacia boomstamtafel ook voor u betaalbaar. U bent dus degene die daarvan profiteert. Voor veel meubelen geldt dat wij de goedkoopste van Nederland zijn!

Eindelijk heeft u uw betaalbare acacia boomstamtafel gevonden

Een acacia boomstamtafel kent tal van voordelen. De houtsoort zet nagenoeg niet uit met warm weer en krimpt bijna niet tijdens de koudere dagen. Doordat acacia niet snel  gevoelig is voor temperatuursveranderingen, zal het ook niet snel scheuren. Ook is het materiaal stootbestendig en ontzettend duurzaam. Zelfs wanneer u vaak met elkaar rond de tafel gaat zitten, blijft de acacia boomstamtafel van perfecte kwaliteit. Maar het allergrootste voordeel van onze eettafels? Dat is zeker de prijs. Het prijskaartje van een acacia boomstamtafel is beduidend lager in vergelijking met andere meubelzaken. Daardoor profiteert u van de lusten, maar niet van de lasten.

Kies uw favoriet uit in onze showroom

Doordat wij meubelstukken in grote hoeveelheden opkopen, hebben wij u veel te bieden. Kom daarom van dinsdag tot en met zaterdag naar onze showroom en kies uw favoriete betaalbare meubels uit. Schaf bij uw boomstamtafel bijpassende eetkamerstoelen aan en neem uw keuken of woonkamer in een keer onder handen. Heeft u voordat u langskomt al vragen voor ons? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 073 – 611 17 70 of te mailen naar info@dekortingknaller.nl.      

 

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.