Boomstamtafel outlet - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Boomstamtafel outlet

Voor uw boomstamtafel gaat u naar de outlet

Bent u al een tijdje op zoek naar een eiken boomstamtafel voor een aantrekkelijke prijs in de outlet, maar komt u enkel dure exemplaren tegen? En wilt u juist voor een aantrekkelijke prijs deze prachtige eyecatcher aanschaffen? Breng in dat geval eens een bezoek aan De Kortingknaller. Wij bieden namelijk meubelen tegen gereduceerde prijzen aan. Onze kortingen zijn niet mals; deze lopen op tot wel 60%! Meubelen voor minder dan de helft van de originele prijs aanschaffen, wie wil dat nu niet? Ontvangen wij u binnenkort in onze winkel te Den Bosch?

Haal de natuur in huis en kies voor een boomstamtafel uit de outlet

Van een kleine salontafel tot aan een royale eetkamertafel. Bij ons kunt u het hele jaar meubelen, zoals een boomstamtafel, heel voordelig uit de outlet kopen. Hoe wij dit mogelijk maken? Aan de ene kant importeren wij onze meubelen direct van onze fabrikanten, waardoor kosten worden bespaard. Aan de andere kant kopen wij ook B-keus meubelen en meubelen van restpartijen in.

Geniet van stijlvol meubilair van een geweldige kwaltiet

Over de kwaliteit van uw boomstamtafel uit de outlet hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze meubelen zijn namelijk altijd van hoge kwaliteit. Wij begrijpen immers ook dat u van stijlvol en kwaliteitsvol meubilair wilt genieten, maar liever niet de hoofdprijs betaalt. Bekijk een selectie van ons huidige aanbod online of bezoek direct onze winkel in Den Bosch voor ons volledige aanbod dat direct uit voorraad leverbaar is.

Neem uw boomstamtafel meteen mee naar huis!

Koopt u binnenkort een prachtige boomstamtafel in onze outlet? Na betaling kunt u deze direct mee naar huis nemen! Onze meubelen zijn namelijk altijd op voorraad; van een lange levertijd is geen sprake. Heeft u vragen over ons assortiment? Bel dan even naar 073 – 611 17 70.


Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.