Eetkamerstoel Condor - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina
logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

MXSofa eetkamerstoel Condor met microvezelstof

De eetkamerstoel Condor van MXSofa is gemaakt van microvezelstof en verkrijgbaar in drie kleuren. De stoel heeft een zwart metalen zweefframe.

Welke kleur kiest u?

De MXSofa eetkamerstoel Condor is voorzien van een zwart metalen zweefframe. De stoel is leverbaar in drie kleuren microvezelstof: antraciet, cognac en olijf. Welke kleur staat het mooist in uw interieur? Kunt u niet kiezen? Combineer dan verschillende kleuren, want alle combinaties zijn mogelijk! U heeft dan meteen uw complete eethoek ingericht volgens de laatste trends, waarin het combineren van kleuren veel gedaan wordt.

De afmetingen van uw nieuwe Condor eetkamerstoel

Wilt u uw nieuwe Condor eetkamerstoelen van MXSofa bestellen? Dan is het natuurlijk handig om te weten wat de afmetingen van de stoelen zijn. Deze zijn als volgt:

  • Materiaal: microvezelstof
  • Totale hoogte: 91 centimeter
  • Breedte: 51 centimeter
  • Diepte: 62 centimeter
  • Zithoogte: 48 centimeter
  • Hoogte armleuning: 65,5 centimeter

Maak een keuze uit ons grote assortiment aan MXSofa stoelen.

De Kortingknaller heeft een ruim assortiment aan verschillende stoelen van het hoogwaardige merk MXSofa. Er zijn nog veel meer soorten MXSofa stoelen en bijpassende outlet-eettafels beschikbaar. Kom ze allemaal bekijken in onze ruime showroom in Den Bosch. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 073 – 611 17 70 of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.