Eetkamerstoel Crazy - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Eetkamerstoel Crazy

MX Sofa eetkamerstoel Crazy in drie kleuren microvezelstof

Elders € 79.00
Onze prijs €65.00
De eetkamerstoel Crazy van MX Sofa is bekleed met softyl stof en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: antraciet, cognac en olijf. De MX Sofa eetkamerstoel is voorzien van zwarte metalen poten. Hierdoor heeft de stoel een gezellige, maar ook moderne uitstraling. En door de verschillende kleuren kiest u zelf de stoel die het best in uw interieur past. Welke kleur staat het mooist in uw woonkamer?

Past de MX Sofa eetkamerstoel Crazy in uw inrichting?

De eetkamerstoel Crazy is voorzien van onderhoudsarme en hoogwaardige bekleding van microvezelstof. Verder is deze stoel compact van formaat, zodat deze past bij iedere eettafel. De afmetingen zijn als volgt:

  • Materiaal:           microvezelstof
  • Totale hoogte:  87 centimeter
  • Breedte:              46 centimeter
  • Diepte:                 65 centimeter
  • Zithoogte:           48 centimeter

Kom een kleur kiezen in onze showroom

De MX Sofa eetkamerstoel Crazy is verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren. Om een echt goede keuze te maken, is het natuurlijk fijn als u de stoelen in het echt kunt komen bekijken. Dat kan! Kom langs in onze showroom in Den Bosch. Hier vindt u ons gehele assortiment aan meubelen, van MX Sofa, maar ook van andere kwaliteitsmerken. Wilt u hier meer informatie over? Bel dan 073 – 611 17 70 of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.

 

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.