Eetkamerstoel Kicking - De Kortingknaller B.V.

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

MX Sofa eetkamerstoel Kicking in een mooie velours stof

€ 89.00
Onze prijs €75.00
De eetkamerstoel Kicking is voorzien van een mooie velours stof. Deze stoel van het merk MX Sofa is van hoogwaardige kwaliteit en zal uw interieur zeker een oppepper geven. De stoel heeft zwart metalen poten, die de stoel een moderne uitstraling geven. Leverbaar in de kleuren antraciet, geel en lichtgrijs.

Kicking: een compacte eetkamerstoel

De Kicking stoel van MX Sofa is ideaal als eetkamerstoel. Bij het eten is het natuurlijk belangrijk dat u voldoende bewegingsruimte hebt om bijvoorbeeld vlees te snijden of uw eten op te scheppen. Daarom is de Kicking stoel compact van formaat, zodat u voldoende ruimte hebt om te kunnen eten aan uw eettafel, zonder uw buurman of buurvrouw te storen. De afmetingen van deze stoel zijn als volgt:

  • Materiaal:           velours
  • Totale hoogte:  85 centimeter
  • Breedte:              51 centimeter
  • Diepte:                 60 centimeter
  • Zithoogte:           50 centimeter

Perfect in een klassiek interieur

De eetkamerstoel Kicking van MX Sofa is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk antraciet, geel en lichtgrijs. Met deze warme kleuren is deze stoel een blikvanger in ieder klassiek interieur. Bent u benieuwd naar hoe de stoel er in het echt uitziet? Kom hem bekijken in onze winkel in Den Bosch, waar u ook uitstekend inspiratie opdoet voor de rest van uw interieur. Heeft u behoefte aan meer informatie? Bel dan 073 – 611 17 70 of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.