Eettafel mangohout 160 - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Eettafel mangohout 160

Gezellig met z'n allen borrelen aan een eettafel van mangohout van 160 centimeter? Of uitgebreid ontbijten met de hele familie aan een tafel van 220 centimeter? Bij De Kortingknaller in Den Bosch vindt u de tafel van formaat naar wens. Welke afmeting, kleur of model eettafel van mangohout u ook in huis wenst, bij ons profiteert u altijd van een gunstige prijs. Door grote partijen meubels op te kopen, houden wij de prijzen laag. En daar profiteert u weer van. In veel gevallen zijn wij de goedkoopste van Nederland.

Gezelligheid in huis met een mangohout eettafel van bijvoorbeeld 160, 180, 200 of 220 centimeter

Vindt u gezelligheid van groot belang in huis? Door te kiezen voor een mangohouten eettafel van minimaal 160 centimeter, heeft u altijd voldoende plaats voor iedereen die wil aanschuiven. Naast een sfeerverhogende factor, heeft mangohout als materiaalsoort verschillende voordelen. Zo is de houtsoort ontzettend duurzaam en leidt de natuur amper onder het kappen van de bomen. Hoe dat zit? Een mangoboom wordt pas gekapt op het moment dat de boom geen vruchten meer geeft. De boom groeit hard in korte tijd, in zowel de lengte als de breedte. Daardoor is er bijzonder veel hout beschikbaar om te verwerken tot hippe meubelstukken.

Laat iedereen bij u aanschuiven

Heeft u veel vrienden om uit te nodigen? Of heeft u gewoon graag voldoende ruimte aan tafel? Dankzij onze eettafels heeft u ruimte genoeg voor iedereen. Wilt u uw keuken of huiskamer compleet maken? Met onze eetkamerstoelen maakt u uw inrichting compleet. Wanneer u kiest voor een van onze eettafels van mangohout, kunt u kiezen uit de volgende modellen:

  • Eettafel mangohout met een tafelblad van 160 centimeter
  • Eettafel mangohout met een tafelblad van 180 centimeter
  • Eettafel mangohout met een tafelblad van 200 centimeter
  • Eettafel mangohout met een tafelblad van 220 centimeter
  • Eettafel mangohout met een tafelblad van 240 centimeter
  • Eettafel mangohout met een tafelblad van 260 centimeter
  • Eettafel mangohout met een tafelblad van 280 centimeter
  • Eettafel mangohout met een tafelblad van 300 centimeter
  • Eettafel mangohout met een tafelblad van 320 centimeter
  • Eettafel mangohout met een tafelblad van 340 centimeter

 Het vaakst wordt er gekozen voor een eettafel van mangohout met een afmeting van minimaal 160 centimeter. Vind uw tafelblad van 160 centimeter tot en met 340 centimeter en alles daartussenin.

Uw favoriete eettafels vindt u in onze showroom

Wilt u weten hoe een eettafel van mangohout van 160, 200 of 220 centimeter er in het echt uitziet? Kom dan van dinsdag tot en met zaterdag langs in onze showroom en ontdek uw favoriet. Past uw aankoop niet in uw eigen auto? Dat is geen probleem. Tegen een kleine meerprijs leveren wij uw bestelling tot uw woonkamer of keuken af. Vragen over ons aanbod of de levering? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 – 611 17 70 of stuur een mail naar info@dekortingknaller.nl.

 Salontafel mangohout
Salontafel mangohout rond

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.