Goedkope tv meubel - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina
logo
N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Goedkope tv meubel

Voor een goedkope prijs een gloednieuw tv meubel aanschaffen!

Het leukste dat er bestaat voor uw woning is dat u voor een goedkope prijs prachtig meubilair, zoals een tv meubel aan kunt schaffen. En dat is precies de reden waarom u een langs moet gaan bij De Kortingknaller. Onze meubelen zijn namelijk altijd in de uitverkoop. Hoe dat kan? Wij verkopen B-keus meubelen van hoge kwaliteit en meubelen die afkomstig zijn uit restpartijen. Ook importeren wij meubelen rechtstreeks van fabrikanten. Het resultaat? Kortingen van 30 tot wel 60%!

Fikse kortingen op tv meubelen in tal van stijlen

Waarom zou u nog een dure meubelwinkel bezoeken als u meubelen, in verschillende stijlen, met fikse kortingen kunt aanschaffen bij een meubeloutlet? Uw tv meubel voor een goedkope prijs aanschaffen doet u bij De Kortingknaller. Op onze website bekijkt u alvast een deel van ons assortiment. Wilt u een volledig overzicht hebben van ons aanbod? Dan raden wij u dan toch aan onze winkel te Den Bosch te bezoeken.

Wij leveren direct uit voorraad

Wist u dat wij beschikken over een grote voorraad? En doordat onze meubelen altijd op voorraad zijn, kunt u ze direct mee naar huis nemen. Van een lange levertijd zult u geen last hebben. Parkeer uw auto op onze grote parkeerplaats en neem dezelfde dag nog uw tv meubel voor een goedkope prijs mee. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 073 – 611 17 70.


Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.