Inboedel outlet - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Inboedel outlet

De Kortingknaller is uw inboedel outlet! Wij begrijpen als geen ander dat u liever niet te veel geld wilt uitgeven aan nieuwe meubelen, maar wel wilt genieten van kwaliteit. Daarom richt De Kortingsknaller zich enkel op het aanbieden van meubelen tegen gereduceerde prijzen, en dat al sinds 2004. Wanneer u goedkope meubelen wilt aanschaffen, kan een bezoekje brengen aan onze inboedel outlet te ‘s-Hertogenbosch absoluut geen kwaad.

De Kortingknaller: uw inboedel outlet

Goedkoop meubelen aanschaffen, dat is wat u doet bij De Kortingknaller. Wij verkopen enkel meubelen die wij direct geïmporteerd hebben van fabrikanten, bestempeld zijn als B-keus of uit een restpartij komen. Hierdoor kunnen wij kortingen van 30 tot wel 60 procent aanbieden, wat natuurlijk heel voordelig is voor onze klanten. Op onze website kunt u alvast een klein deel van onze collectie bekijken. Ook adverteren wij vaak op Marktplaats. Een volledig overzicht van ons assortiment krijgt u echter wanneer u onze winkel bezoekt. Doordat onze meubelen altijd voorradig zijn, kunt u de meubelen van uw keuze direct mee naar huis nemen, na betaling. De Kortingknaller is uw inboedel outlet met complete woonseries.

Parkeren op eigen parkeerterrein

De Kortingknaller, dé inboedel outlet in ‘s-Hertogenbosch, is gemakkelijk bereikbaar. Wij zitten aan een doorgaande weg vanaf de snelweg naar het centrum. Parkeren doet u eenvoudig op ons grote parkeerterrein. Heeft u een mooie boekenkast gezien of wilt u een van onze buffetkasten hebben en heeft u vragen over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van deze meubelstukken? Bel dan naar 073-6111770.

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.