Jackson eetkamerstoel - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Jackson eetkamerstoel

Jackson eetkamerstoel van MX Sofa

Elders € 129.00Onze prijs € 89.00Een Jackson eetkamerstoel van MX Sofa is een sfeerverhogende factor waardoor ieder interieur erop vooruitgaat. Bezoek de showroom van De Kortingknaller in Den Bosch en kies uit een van uw favoriete kleuren. Zorg dat zitten een beleving wordt en kom niet meer van uw plaats af. Alle meubelstukken worden in grote partijen ingekocht. Daardoor profiteert u van lage prijzen ten opzichte van andere meubelgiganten. Vaak zijn wij zelfs goedkoper dan hen!

Naar deze Jackson eetkamerstoel bent u op zoek

De eetkamerstoel Jackson van MX Sofa vindt u in onze showroom in vier verschillende varianten. De stoelen zijn leverbaar in vier kleuren microvezelstof: antraciet, cognac, pebble grijs en olijfkleur. Voor welke kleur u ook gaat, ieder onderstel is gemaakt van een zwart metalen frame. De eigenschappen van een Jackson eetkamerstoel overzichtelijk voor u op een rij:

  • Materiaal:                           microvezelstof
  • Totale hoogte:                  90 centimeter
  • Breedte:                              52 centimeter
  • Diepte:                                 63 centimeter
  • Zithoogte:                           48 centimeter
  • Hoogte armleuning:        66,5 centimeter

U vindt uw favoriet in onze showroom

Wilt u er zeker van zijn dat u met de beste aankoop naar huis gaat? Kom dan van dinsdag tot en met zaterdag langs in onze showroom. Heeft u uw favoriete Jackson eetkamerstoel van MX Sofa gevonden? Ga er eens lekker op zitten en ervaar zelf het ontspannen gevoel. Maak de eethoek in huis compleet, door naast eetkamerstoelen ook een prachtige eettafel aan te schaffen. Dan weet u zeker dat het uitgebreid ontbijt of de gezellige lunch de volgende keer nóg gezelliger zal zijn. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 – 611 17 70 of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.