Mango eettafel - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina
logo
N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Mango eettafel

Bent u ook fan van een mango eettafel? Dan bent u zeker niet de enige! Hoewel er bij de naam niet bij iedereen een belletje gaat rinkelen, zijn de meubelstukken voor vrijwel iedereen herkenbaar. Het sterke hout van een mangoboom is sterk, duurzaam en na verwerking betaalbaar. Tenminste, wanneer u naar De Kortingknaller in Den Bosch komt. Of uw eettafel van mangohout nu rond, ovaal of rechthoekig moet zijn. Bij ons vindt u uw favoriet waar u al tijden naar op zoek bent.

Een hip huishouden met een mango eettafel

Wilt u uw huis een beetje hip inrichten? Dan kan een mango eettafel niet ontbreken. Daar zijn een paar redenen voor. Allereerst is het een duurzaam materiaal. Pas wanneer de bomen geen vruchten meer geven, wordt er overgaan tot kappen. De mangobomen groeien in korte tijd flink in zowel de hoogte als de breedte. Hierdoor is er veel hout, zonder dat de natuur eronder leidt. Vervolgens wordt dit mangohout verwerkt tot een rond, ovaal of rechthoekig tafelblad. Dankzij de eigenschappen van mangohout gaat u zeker voor een hip huishouden.

Een tafel die meer is dan een mooie verschijning

Denkt u aan een nieuwe mango eettafel, dan kiest u voor een houtsoort met een fijne nerf, een robuuste uitstraling en een maximale ambiance. Maar er is meer. Wij kopen namelijk rechtstreeks grote partijen meubelen van buitenlandse fabrikanten. Terwijl u nog steeds een prachtig meubelstuk heeft, is de prijs flink lager dan u bij andere meubelzaken gewend bent. Kies voor een ovale, rechthoekige of ronde mangohouten eettafel en combineer stijl met eerlijke prijzen.

Hier vindt u de ronde eettafel van mangohout

Naar wat voor mooie eettafel u ook op zoek bent, bij ons vindt u altijd uw favoriete model tussen een van onze ruim 1000 eettafels. Ga ook voor nieuwe eetkamerstoelen en pak uw huis in een keer goed aan. Van dinsdag tot en met zaterdag heeft u de mogelijkheid om in onze showroom uw ogen uit te kijken. Heeft u meer gekocht dan in uw auto past? Dat is geen probleem. Voor een kleine meerprijs leveren wij bijvoorbeeld uw ronde eettafel van mangohout af tot in uw huiskamer. Wel zo eenvoudig. Heeft u nog vragen of bent op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten door te bellen naar 073 – 611 17 70 of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.

 Mangohout eettafel 220Eettafel mangohout 180Eettafel mangohout 140Eettafel mangohout 200

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.