Metalen stoelpoten - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Metalen stoelpoten

Metalen stoelpoten zorgen voor een stevige kwaliteit en een luxe uitstraling. In de wooncollectie van De Kortingknaller vindt u een ruim aanbod aan losse stoelpoten van metaal in verschillende afwerkingen. Deze monteert u eenvoudig onder een stoel naar keuze voor een moderne en industriële look.

Kies uit een voordelig assortiment aan metalen stoelpoten

In onze collectie bieden we een grote variatie aan metalen stoelpoten in diverse metaalafwerkingen. Zo vindt u altijd stoelpoten die volledig aansluiten bij uw wensen. Naast stoelpoten in allerlei woonstijlen heeft u in onze outlet voor eetkamerstoelen standaard de keuze uit 4.000 tot 5.000 voordelige eetkamerstoelen. Door uw eigen stoelpoten van hoogwaardig metaal te kiezen, geeft u een eigen draai aan uw industriële meubelen. Zo creëert u een stijlvol interieur dat volledig voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Vergeet niet om de rest van onze zeer uitgebreide collectie te bekijken, zoals stijlvolle wandkasten in diverse woonstijlen.

Breng een bezoek aan de outlet en ontdek het aanbod

Wilt u metalen stoelpoten aanschaffen? Combineer deze met metalen tafelpoten in dezelfde stijl voor een bijpassende look die rust en eenheid uitstraalt. Bezoek de showroom in Den Bosch en ontdek onze uitgebreid assortiment aan voordelige meubelen. Neem uw aankoop direct mee uit voorraad of kies voor gemak en laat uw nieuwe meubelen bij u thuis bezorgen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 073 – 611 17 70 of te e-mailen naar info@dekortingknaller.nl.