Meubel outlet Tilburg - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Meubel outlet Tilburg

Voor uitgebreide meubel outlet met prachtig design hoeft u niet ver vanuit Tilburg te reizen. Bij De Kortingknaller in Den Bosch vindt u werkelijk alles voor een stijlvol interieur. Van complete inboedels tot aan eetkamerstoelen en van dressoirs tot aan schilderijen. Waarmee geeft u binnenkort uw interieur een opfrisbeurt?

Een breed aanbod in de meubel outlet in Den Bosch, in de buurt van Tilburg

Een stijlvol interieur moet niet alleen een passend geheel uitstralen. Het moet natuurlijk ook aansluiten bij uw woonwensen, zodat u uzelf ook echt thuis voelt. In de meubel outlet, dichtbij Tilburg, vindt u daarom verschillende woonstijlen met onder meer de volgende meubels:

Neem uw meubels mee naar huis of laat ze bezorgen

Een keuze gemaakt in onze meubel outlet, dichtbij Tilburg? Na aankoop neemt u uw meubelstuk dezelfde dag nog mee naar huis! Wij leveren uit eigen voorraad, zodat u niet te maken krijgt met een lange levertijd. En bent u niet in de gelegenheid om met een eigen auto een bezoek aan ons te brengen? Dan kunnen wij ook voor een kleine meerprijs uw meubels thuisbezorgen.

Reserveer vandaag nog uw meubels

Uiteraard wilt u voorkomen dat bijvoorbeeld uw ideale dressoir aan uw neus voorbijgaat. Daarom kunt u uw meubel eenvoudig reserveren zodra u belt naar telefoonnummer 073 – 611 17 70. Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw nieuwe interieur uit te zoeken en een bezoek te brengen aan onze winkel in Den Bosch.


Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.