MXSofa stoel - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

MXSofa stoel

Een MX Sofa stoel staat bekend om zijn moderne uitstraling en hun kwaliteit. Door hun sterke microvezelstof gaan ze lang mee. Deze stof is verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren. Alle kleuren zijn met elkaar te combineren. De MX Sofa stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende grijstinten, maar ook heeft u de keuze uit verschillende warme kleuren. Hiermee voldoen onze MX Sofa stoelen volledig aan een van de nieuwste trends op woongebied.

Kies voor een moderne MX Sofa stoel aan de eettafel

Alle MX Sofa stoelen zijn modern vormgegeven en hebben een modern zwart metalen onderstel. Ook de zitting en rugleuning is altijd modern vormgegeven. Zo is een MX Sofa stoel altijd voorzien van een stijlvol nadenpatroon. Ook de vormgeving is zeer modern, met ronde hoeken die de stoel extra comfortabel maken.

Passend bij veel verschillende eettafels

Door de mooie vormgeving en de ideale afmetingen van de MX Sofa stoel passen deze stoelen perfect bij veel verschillende eettafels. Dus is uw eettafel nog goed, maar zijn uw eetkamerstoelen aan vervanging toe? Kies dan voor modieuze MX Sofa stoelen. Door de goede kwaliteit en het tijdloze design zult u er nog jarenlang plezier van beleven. En dat ook nog eens voor een aangename prijs. Bij De Kortingknaller profiteert u namelijk altijd van aantrekkelijke kortingen.

Welke eetkamerstoel kiest u?

Weet u al welke MX Sofa stoel u binnenkort onder uw eettafel schuift? Of heeft u nog geen keuze kunnen maken? Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Den Bosch, waar u ook vele andere meubels van de beste merken vindt. Heeft u nog vragen? Bel dan 073 – 611 17 70, of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.