Outlet meubels - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Koop uw meubels in onze outlet

In onze outlet in Den Bosch koopt u de mooiste meubels tegen de laagste prijs. Op slechts enkele minuten van de snelweg parkeert u uw auto op de ruime parkeerplaats van De Kortingknaller. Heft u genoeg ruimte in uw auto of heeft u een bestelbus meegenomen? Dan neemt u uw aankoop meteen mee naar huis! Heeft u liever dat wij uw meubels bij u thuisbezorgen? Dat is tegen een kleine meerprijs geen enkel probleem.

In onze outlet koopt u diverse meubels

Niet voor niets zijn wij dé outlet voor prachtige meubels van hoogwaardige kwaliteit. Alle ruimtes in uw woning richt u geheel naar wens in met ons aanbod aan meubels; dit is zelf inclusief schilderijen voor een compleet geheel. De mogelijkheden zijn eindeloos bij De Kortingknaller. Een greep uit het aanbod aan meubels dat u in onze outlet koopt, bestaat uit:

Kies voor een interieur dat perfect bij u past

Of u nu gaat samenwonen, verhuizen of uw interieur gewoon een opfrisbeurt wilt geven, wij helpen u graag verder. Door het enorme aanbod op het gebied van interieur, begrijpen wij dat het lastig kan zijn om een set uit te kiezen die perfect bij elkaar past. Daarom bieden onze professionals u graag de juiste hulp aan in onze meubelzaak in Den Bosch.

Verlaat onze outlet meteen met uw meubels

Niemand houdt ervan om wekenlang te moeten wachten op een mooie aankoop. Daarom leveren wij uit eigen voorraad en kunt u uw meubels direct vanuit de outlet mee naar huis nemen! Indien u ervan verzekerd wilt zijn dat de meubels op onze website leverbaar zijn, belt u naar 073 – 611 17 70 of stuurt u een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.