Ovale eettafel - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Ovale eettafel

Een ovale eettafel is ideaal om gezellig met vrienden of familie gezellig te tafelen. Het grote voordeel van een eettafel die ovaal is? Met dit meubelstuk kunt u gezellig rondom de tafel zitten om samen te eten en ondertussen gezellig bij te kletsen. Ondertussen heeft u genoeg ruimte om alle gerechten mooi te presenteren. Omdat de eettafel langwerpig van vorm is, kan iedereen ook nog eens goed bij alle gerechten.

Welke ovale eettafel kiest u?

Wanneer u op zoek bent naar een eettafel die ovaal is, is het belangrijk dat u een tafel kiest die bij uw woonstijl past. Een ovale eettafel is natuurlijk heel modern, maar wanneer u een eettafel kiest in een wat donkerdere houtsoort, past zo'n tafel ook prima in een klassieker interieur. Bij De Kortingknaller vindt u allerlei ovale eettafels, wat uw woonstijl ook is.

Een ovale eettafel met korting

Bij De Kortingknaller koopt u uw nieuwe ovale eettafel, maar ook vele andere meubelen, met een aantrekkelijke korting. Wij kunnen u deze korting bieden door slim in te kopen, bijvoorbeeld door veel meubelen tegelijkertijd in te kopen. Ook bieden wij meubelen aan die lichte beschadigingen hebben. Dit zijn altijd onopvallende beschadigingen op onopvallende plekken. Zo'n 90% van onze meubelen heeft echter geen beschadigingen.

De juiste stoelen bij uw eettafel

Als u een mooie ovale eettafel heeft uitgekozen, bent u er natuurlijk nog niet. Want u moet natuurlijk ook rondom de tafel kunnen zitten. Voor een mooi geheel is het belangrijk dat u kiest voor de juiste stoelen. Deze moeten passen bij de kleur van de tafel, maar ook bij de rest van uw interieur. Daarom vindt u in onze ruime showroom in Den Bosch verschillende soorten eettafels en stoelen. Kom dus eens langs, bel voor meer informatie 073 – 611 17 70, of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.