Selecteer een pagina
logo
N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Voor een goedkope prijs een gloednieuw tv meubel aanschaffen!

Het leukste dat er bestaat voor uw woning is dat u voor een goedkope prijs prachtig meubilair, zoals een tv meubel aan kunt schaffen. En dat is precies de reden waarom u een langs moet gaan bij De Kortingknaller. Onze meubelen zijn namelijk altijd in de uitverkoop. Hoe dat kan? Wij verkopen B-keus meubelen van hoge kwaliteit en meubelen die afkomstig zijn uit restpartijen. Ook importeren wij meubelen rechtstreeks van fabrikanten. Het resultaat? Kortingen van 30 tot wel 60%!

Fikse kortingen op tv meubelen in tal van stijlen

Waarom zou u nog een dure meubelwinkel bezoeken als u meubelen, in verschillende stijlen, met fikse kortingen kunt aanschaffen bij een meubeloutlet? Uw tv meubel voor een goedkope prijs aanschaffen doet u bij De Kortingknaller. Op onze website bekijkt u alvast een deel van ons assortiment. Wilt u een volledig overzicht hebben van ons aanbod? Dan raden wij u dan toch aan onze winkel te Den Bosch te bezoeken.

Wij leveren direct uit voorraad

Wist u dat wij beschikken over een grote voorraad? En doordat onze meubelen altijd op voorraad zijn, kunt u ze direct mee naar huis nemen. Van een lange levertijd zult u geen last hebben. Parkeer uw auto op onze grote parkeerplaats en neem dezelfde dag nog uw tv meubel voor een goedkope prijs mee. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 073 – 611 17 70.

De Kortingknaller

Orthen 53a
5231 XP 's-Hertogenbosch
T: 073 - 611 17 70
F: 073 - 611 10 11
E:info@dekortingknaller.nl