Selecteer een pagina

DE KORTINGKNALLER

UW MEUBEL OUTLET!

 

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Tegen kostprijs en binnen twee weken bezorging in Nederland!

BELANGRIJK BERICHT!

Beste allemaal, het is heel abrupt en het spijt ons ontzettend maar uit veiligheidsoverwegingen kunnen wij tot nader order geen klanten in ons magazijn ontvangen. Onze winkel is vanzelfsprekend wel gewoon geopend!

Nagenoeg al onze eetkamerstoelen kunnen wij gewoon aan u uitleveren maar mocht u voor een speciaal model willen langskomen dan is het verstandig om dit van tevoren aan ons door te geven.

Mocht u voor een eetkamertafel langs willen komen dan kunt u alle voorbeelden sowieso wel in onze winkel bekijken en desgewenst alvast een tafel bestellen, maar afhankelijk van het model zou het kunnen dat u deze pas later in ons magazijn kunt uitkiezen. Dit kan binnen een paar dagen zijn, maar het kan ook enkele weken gaan duren.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u ons voor een snelle afhandeling bellen op 073-6111770 of een e-mail sturen naar info@dekortingknaller.nl. 

Met vriendelijke groeten en hopende op uw begrip en eventueel geduld!

Team De Kortingknaller

Profiteer van een scherpe aanbieding voor uw eettafel

Voor een aantrekkelijke aanbieding een nieuwe eettafel kopen? Kom eens langs bij De Kortingknaller in Den Bosch. Met standaard rond de 700 complete eettafels en eettafel bladen op voorraad is er voor u vast en zeker een geschikte eettafel in de aanbieding. Bekijk een aantal van onze modellen alvast online.

Van trendgevoelig tot aan tijdloos: wat voor eettafel wilt u?

Wist u dat u bij ons eettafels in de aanbieding binnen tal van stijlen vindt? Gaat uw voorkeur uit naar een tijdloos model of houdt u van de allerlaatste trends en wilt u hier een passende tafel bij? Kies bijvoorbeeld voor een massief eiken tafelblad met industriële stalen poten, een van onze uitschuiftafels om binnen een paar seconden meer ruimte te creëren of een ronde acaciahouten tafel waardoor u nooit meer ‘naast’ iemand zit.

Reserveer telefonisch de eettafel waar uw voorkeur naar uitgaat

Het zou zonde zijn als u de eettafel uit de aanbieding net misloopt, nietwaar? Daarom reserveren wij graag voor u het model dat u op het oog heeft als u belt naar 073 – 611 17 70. Heeft u uiteindelijk de keuze voor uw tafel gemaakt? Combineer de tafel dan met bijpassende eetkamerstoelen en ben verzekerd van het perfecte plaatje in uw eigen interieur.