Eettafels - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Veel direct leverbaar!

Zeer goede service!

Tegen kostprijs en binnen twee weken bezorging in Nederland!

 

Profiteer van een scherpe aanbieding voor uw eettafel

Voor een aantrekkelijke aanbieding een nieuwe eettafel kopen? Kom eens langs bij De Kortingknaller in Den Bosch. Met standaard rond de 1000 complete eettafels en eettafel bladen op voorraad is er voor u vast en zeker een geschikte eettafel in de aanbieding. Bekijk een aantal van onze modellen alvast online.

Van trendgevoelig tot aan tijdloos: wat voor eettafel wilt u?

Wist u dat u bij ons eettafels in de aanbieding binnen tal van stijlen vindt? Gaat uw voorkeur uit naar een tijdloos model of houdt u van de allerlaatste trends en wilt u hier een passende tafel bij? Kies bijvoorbeeld voor een massief eiken tafelblad met industriële stalen poten, een van onze uitschuiftafels om binnen een paar seconden meer ruimte te creëren of een ronde acaciahouten tafel waardoor u nooit meer ‘naast’ iemand zit.

Reserveer telefonisch de eettafel waar uw voorkeur naar uitgaat

Het zou zonde zijn als u de eettafel uit de aanbieding net misloopt, nietwaar? Daarom reserveren wij graag voor u het model dat u op het oog heeft als u belt naar 073 – 611 17 70. Heeft u uiteindelijk de keuze voor uw tafel gemaakt? Combineer de tafel dan met bijpassende eetkamerstoelen en ben verzekerd van het perfecte plaatje in uw eigen interieur.