Algemene voorwaarden

1. Doel van de Website
De website van De Kortingknaller is bedoeld om ons assortiment aan meubelen te tonen aan onze klanten. De klanten kunnen deze meubelen bestellen via e-mail of telefoon, of ze afhalen in ons magazijn. Deze website is niet bedoeld als een webshop en dient enkel ter informatieve doeleinden.

2. Gebruikersinteractie
Gebruikers kunnen geen account aanmaken op de website. Het is niet mogelijk voor gebruikers om reacties, beoordelingen of reviews achter te laten op de website. Persoonlijke informatie wordt alleen verzameld en verwerkt wanneer gebruikers het contactformulier invullen.

3. Inhoud van de Website
Alle foto's en inhoud op de website zijn het exclusieve eigendom van De Kortingknaller. Het is niet toegestaan om deze foto's te gebruiken op andere websites zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Kortingknaller.

4. Intellectueel Eigendom
Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder, maar niet beperkt tot, auteursrechten en handelsmerken van het websiteontwerp, de inhoud, en de merknaam van De Kortingknaller, zijn beschermd en zijn het exclusieve eigendom van De Kortingknaller.

5. Privacybeleid
Alle persoonlijke informatie die verzameld wordt, wordt opgeslagen op de beveiligde servers van Shopify. De Kortingknaller respecteert de privacy van haar gebruikers en zal deze informatie niet delen met derden zonder uitdrukkelijke toestemming, behoudens wettelijke verplichtingen.

6. Aansprakelijkheid
De Kortingknaller is niet aansprakelijk voor eventuele fouten, onjuistheden, of omissies in de informatie op de website. Tevens is De Kortingknaller niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door derde partijen die verband houdt met het gebruik van de website.

7. Wijzigingen in de Voorwaarden
De Kortingknaller behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen.

8. Toepasselijk Recht en Geschillen
Deze voorwaarden en alle geschillen of vorderingen die voortvloeien uit of verband houden met de voorwaarden vallen onder het rechtsgebied van Nederland en de Europese Unie. Geschillen zullen worden afgehandeld via de reguliere juridische kanalen.

9. Contact
Voor vragen of opmerkingen over deze voorwaarden, kunt u contact opnemen met De Kortingknaller via info@dekortingknaller.nl