Meubel outlet Brabant - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Meubel outlet Brabant

Bent u op zoek naar een meubel outlet in Brabant? Dan bent u op zoek naar De Kortingknaller! Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor het aanschaffen van meubelen tegen een gereduceerde prijs. Onze kortingen lopen op tot wel 60 procent. Voor minder dan de helft van de prijs nieuw meubilair kopen, dat wil toch iedereen? Bezoek snel eens onze winkel te ‘s-Hertogenbosch en laat u verbazen door ons ruime aanbod.

De Kortingknaller: uw meubel outlet in Brabant

Hoe het kan dat De Kortingknaller, uw meubel outlet in Brabant, meubelen met fikse kortingen kan verkopen? Enerzijds verkopen wij meubelen die wij rechtstreeks bij de fabrikant hebben geïmporteerd. Zo besparen wij kosten op de tussenkomst van een leverancier. Anderzijds verkopen wij ook B-keus meubelen en meubelen die komen van restpartijen. Hierdoor kunnen wij stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs aanbieden, in tegenstelling tot andere meubelwinkels. Een bijkomend voordeel is dat al onze meubelen altijd op voorraad zijn en wij deze dus direct kunnen leveren. Na uw aankoop kunt u direct genieten van uw nieuwe bank, eettafel of dressoir.

Goede bereikbaarheid

De Kortingknaller, dé meubel outlet in de provincie Brabant, is goed bereikbaar. Wij liggen namelijk aan een doorgaande weg van de snelweg naar het centrum. Bovendien kunt u op onze eigen grote parkeerplaats parkeren. Indien u vragen heeft over ons assortiment, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 073-6111770.

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.