Koop voordelige meubelen bij dé meubelwinkel in Den Bosch - De Kortingknaller B.V.
N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Voordelige meubelen bij dé meubelwinkel in Den Bosch

Bent u op zoek naar een meubelwinkel in Den Bosch? Dan bent u op zoek naar De Kortingknaller! Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor het aanschaffen van meubelen tegen een gereduceerde prijs. Onze kortingen lopen op tot wel 60%. Voor minder dan de helft van de prijs nieuw meubilair kopen, dat wil toch iedereen? Zoek niet verder en kom kom snel naar onze meubelwinkel in Den Bosch!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs: hoe doen wij dat?

Hoe het kan dat wij meubelen met fikse kortingen kunnen verkopen? Enerzijds verkopen wij meubelen, rechtstreeks geïmporteerd bij de fabrikant. Zo besparen wij kosten op de tussenkomst van een leverancier. Anderzijds verkopen wij ook B-keus meubelen. Hierdoor kunnen wij stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs aanbieden, in tegenstelling tot andere meubelwinkels. Een bijkomend voordeel is dat al onze meubelen altijd op voorraad zijn en wij deze dus direct kunnen leveren. Na uw aankoop kunt u direct genieten van bijvoorbeeld uw nieuwe bank, eettafel of dressoir.

Zoek niet verder naar meubelwinkels

De Kortingknaller, een van de voordeligste meubelwinkels in Nederland, is goed bereikbaar. U bereikt onze meubelwinkel namelijk op slechts enkele minuten afstand van de snelweg én we zijn uitstekend te bereiken vanuit het centrum van Den Bosch. Bovendien kunt u op onze eigen grote parkeerplaats parkeren. Indien u vragen heeft over ons assortiment, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 073 – 611 17 70.

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.
De Kortingknaller B.V.