Rond eiken tafelblad - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina
logo
N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Rond eiken tafelblad

Met een rond eiken tafelblad bespaart u ruimte, terwijl u inzet op een maximale sfeer. In vrijwel iedere keuken of woonkamer is plaats voor een ronde tafel van eikenhout. Toch kan dit materiaal voor sommigen een flinke investering zijn. Bij De Kortingknaller in Den Bosch is dat anders. Doordat wij grote partijen meubelstukken veelal rechtstreeks bij fabrieken in het buitenland kopen, kunnen wij lage prijzen voor u hanteren. Vaak zijn wij de goedkoopste van Nederland. Op die manier heeft u toch een rond eiken tafelblad, zonder dat u te diep in uw buidel hoeft te tasten.

Breng ambiance in huis met een rond eiken tafelblad

Een rond eiken tafelblad is een aangename toevoeging op uw interieur. Naast dat het rustieke en natuurlijke uiterlijk van het blad, heeft het materiaal een aantal aangename praktische voordelen. Zo heeft een ronde tafel een sfeerverhogende werking doordat u dichter naast uw elkaar zit. Een ander pluspunt is dat een rond eiken tafelblad een ruimtebesparende functie heeft. En heeft u kinderen? Dan kunnen zij zich niet bezeren aan scherpe hoeken van de tafel. Wel zo veilig.

In de showroom staat uw favoriete tafel al voor u klaar

Wilt u naast een eettafel ook eetkamerstoelen aanschaffen? Dan pakt u dit zitgedeelte in uw woning in een klap aan. Bezoek van dinsdag tot en met zaterdag onze showroom en vind uw favoriet. Heeft u te veel mooie meubelen gezien, waardoor uw aankopen niet meer in uw voertuig passen? Dat is geen probleem. Tegen een kleine meerprijs bezorging wij uw bezorging door heel Nederland. Wilt u meer weten over onze bezorging of heeft u vragen over ons aanbod? Kom dan langs in onze showroom, bekijk onze website, neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 073 – 611 17 70 of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.

 

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.