Salontafel mangohout - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina
logo
N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Salontafel mangohout

De Kortingknaller heeft diverse opties in het ruime assortiment wanneer u op zoek bent naar een salontafel van mangohout. Er zijn diverse vormen beschikbaar wanneer u een salontafel van mangohout zoekt, zoals rechthoek of rond.  

Een moderne ronde of rechthoekige salontafel van mangohout

De ronde tafels zijn veelal verkrijgbaar in sets. Hierdoor geeft u uw interieur een moderne uitstraling. Tegenwoordig is het namelijk een trend om twee of drie kleine bijzettafeltjes als salontafel te gebruiken. Deze salontafel kan dan rechthoekig of rond zijn en is vaak van tropisch hardhout zoals mangohout. Dit hout gaat jarenlang mee, zeker als u het behandelt met bijvoorbeeld lak. Het metalen onderstel geeft uw tafels een moderne uitstraling.

Profiteer van korting op uw nieuwe salontafel

Wanneer u voor een nieuwe salontafel naar De Kortingknaller in Den Bosch komt, profiteert u van aantrekkelijke kortingen. Hoe wij deze kunnen aanbieden? Door onze salontafels, maar ook onze andere meubelen, in te kopen in grote partijen. Hierdoor profiteren wij, maar ook u van kwantumkortingen. Verder vindt u bij ons soms ook meubelen met lichte, onopvallende beschadigingen. Deze zitten vaak op onopvallende plekken, bijvoorbeeld aan de onderkant van een tafelblad. U ervaart gegarandeerd nooit hinder van de beschadigingen en ongeveer 90% van onze meubelen heeft geen beschadigingen.

Uw nieuwe salontafel van mangohout, ook voor een strak interieur

Passen strakke vormen toch beter bij uw interieur? Kies ook dan voor een vierkante salontafel van mangohout. De sets met twee of drie kleine salontafeltjes zijn veelal ook verkrijgbaar in een vierkante variant. Wij hebben een ruim assortiment verschillende salontafels van mangohout. Ook wanneer u op zoek bent naar andere houtsoorten of  glas, hebben wij waar u naar op zoek bent. Welke ronde of vierkante salontafel van mangohout kiest u? Kom langs voor het uitzoeken van uw salontafel in onze ruime showroom in Den Bosch, bel voor meer informatie 073 – 611 17 70 of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.  

 

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.