Acacia tafelblad - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Acacia tafelblad

De meest natuurlijke houtlook krijgt u met een acacia tafelblad. De speelse houtnerven in verschillende tinten, creëren een uitstraling in zijn puurste vorm. Bij De Kortingknaller in Den Bosch kiest u voor houten meubelen, zoals hout hoort te zijn. Waarin wij ons onderscheiden? Bij ons betaalt u een eerlijke prijs, zonder kwaliteit in te leveren. Doordat wij grote partijen acaciahouten meubelen rechtstreeks importeren wordt een acacia tafelblad ook voor u betaalbaar.

Stijl begint met een acacia tafelblad

Tijdloos, sfeervol, knus en toch robuust. Een acacia tafelblad heeft het in zich. Doordat de tafelbladen perfect te bewerken zijn, vindt u bij ons exact de kleuren die bij uw interieur aansluiten. Ook zijn de tafelbladen verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het natuurlijk karakter van de tafel is naast indrukwekkend, ook nog eens ontzettend sterk. Het materiaal kan tegen een stootje, iets dat zeker voordelig is wanneer u kinderen heeft of zelf soms een tikkeltje onhandig bent. De duurzaamheid van de tafel en het ideale prijskaartje dat wij eraan koppelen heeft z'n voordelen. Daardoor bent u verzekerd van een eettafel óf salontafel waar u extra lang plezier van heeft.

Vind uw favoriet in onze showroom

Weet u wat voor soort acacia tafelblad u in uw woonkamer keuken wilt hebben? Of kunt u wel wat hulp gebruiken? In welke situatie ook zit, in onze showroom in Den Bosch vindt u tussen onze ruim 1000 tafels altijd uw favoriet. Kom van dinsdag tot en met zaterdag langs en laat u door ons informeren en adviseren. Heeft u op voorhand al vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 073 – 611 17 70, of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.  

 

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.