Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het magazijn bezoeken?

Onze voorraad ligt in ons magazijn. Dit is op 10 minuten rijden van onze showroom en daar hanteren wij dezelfde openingstijden.

U kunt ons magazijn alleen op afspraak bezoeken of direct nadat u bij ons in de showroom bent geweest als u meubelen meteen wilt gaan uitkiezen en/of ophalen.

Houd er a.u.b. wel rekening mee dat u in de regel minimaal een half uur voor sluitingstijd in ons magazijn dient aan te komen, dit in verband met de tijd die daar nog nodig is om u te helpen.

Hebben jullie ook een showroom?

Ja, wij hebben een showroom waar u bijna ons gehele assortiment, zoals getoond op onze website, kunt bekijken. U bent van harte welkom om ons te bezoeken tijdens de openingstijden om de meubelen in het echt te ervaren en inspiratie op te doen.

Bezorgen jullie ook?

We bieden de mogelijkheid om de meubelen die op voorraad zijn af te halen bij ons magazijn na een bezoek aan onze showroom. Daarnaast bieden we bezorging aan. Voor slechts 35 euro bezorgen we in 's-Hertogenbosch, en we hanteren scherpe bezorgprijzen in de rest van Nederland. Als je benieuwd bent naar de bezorgkosten voor jouw woonplaats, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kunnen we bij jullie parkeren?

Ja, wij hebben een groot eigen parkeerterrein.

Worden de meubelen gemonteerd geleverd?

Onze eettafels, salontafels en eetkamerstoelen worden geleverd met de poten los van de bladen of zitting, voor gemakkelijk transport. Andere meubelstukken, zoals tv-meubelen, worden gemonteerd geleverd in een doos.

Grotere meubelstukken, zoals buffetkasten, worden over het algemeen in twee delen geleverd en dienen ter plaatse op elkaar gezet te worden. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor de informatie per specifiek product.

Hebben de meubelen garantie?

Bij De Kortingknaller bieden wij een garantie van 2 jaar op al onze meubelen. Deze garantie staat voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

Staat je vraag er niet tussen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!