Eetkamertafel eiken - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Eetkamertafel eiken

Uitgebreid tafelen aan een eetkamertafel van eiken en uw avond is compleet. Of u nu vrienden heeft die komen dineren, uitgebreid ontbijt met het gezin of gezellig gaat borrelen. Bij De Kortingknaller in Den Bosch vindt u het exemplaar waardoor uw huiselijk gevoel een upgrade krijgt. Ga voor de uitstraling en afmeting die bij uw interieur past, tegen aantrekkelijke prijzen. Een robuuste eiken eetkamertafel in uw woning, maakt uw huis pas écht compleet.

Een eetkamertafel van eiken voor een eerlijke prijs

Bij ons is een tafel meer dan een standaard meubelstuk. Het is een gedeelte van uw inboedel waar u de dag met elkaar doorneemt, elkaar aandacht geeft en herinneringen maakt. In veel gevallen is een eiken eetkamertafel een investering waar lang voor gespaard moet worden. Bij ons is dat anders. Doordat wij een eetkamertafel van eiken, acacia, mango of teak rechtstreeks importeren, profiteert u van uitzonderlijk lage prijzen. Ook wanneer er in een productieproces kleine afwijkingen geconstateerd zijn, kopen wij de bulk op. Zo profiteert u van een prachtige en duurzame tafel, terwijl u stukken minder betaalt.

Aantrekkelijk geprijsde eiken eetkamertafel

Wilt u naast een eiken eetkamertafel ook met onze andere meubelstukken uw woning inrichten? Dat is een verstandig keuze! In onze showroom in Den Bosch vindt u verschillende soorten kleuren, modellen en afmetingen eetkamertafels, eetkamerstoelen, metalen tafelpoten en nog veel meer voor in huis. Kom van dinsdag tot en met zaterdag langs en vind uw favoriet. Heeft u nog aanvullende vragen voor ons, bijvoorbeeld over ons assortiment? Bekijk dan onze website, neem telefonisch contact met ons op via 073 – 611 17 70, stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl of kom gezellig langs!