Eettafel eikenhout staal - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Eettafel eikenhout staal

Dankzij een eettafel met een eikenhout blad en een onderstel van staal, combineert u klassiek met industrieel. Laat twee unieke materialen met elkaar samengaan en haal een uniek resultaat in huis. Een eettafel van eikenhout en staal bij De Kortingknaller in Den Bosch opgekocht uit onder andere restpartijen. Het voordeel hiervan is dat u een gunstige prijs betaalt voor een sfeervol meubelstuk. Vind uw favoriete eettafel in onze grote showroom en schaf de tafel aan waar u al lang naar op zoek bent.

Met een eettafel van eikenhout en staal creëert u een uniek gevoel in huis

Een zoektocht naar meubels klinkt niet moeilijk. Toch is de realiteit vaak anders. Enerzijds wilt u geen tafel van een meubelgigant, die half Nederland in huis heeft. Anderzijds wilt u niet te veel betalen voor wat u krijgt. Bij ons vindt u de perfecte middenweg. Een eettafel van eikenhout en een onderstel van staal, is bij ons uitzonderlijk betaalbaar. Hoe dat kan? Wij importeren deze tafels met name rechtstreeks uit diverse Europese landen en kopen ook restanten en artikelen op die tijdens de productie uit het proces worden gehaald. Dit gaat meestal om kleine afwijkingen. Hoewel deze eettafels er nog prachtig uitzien, betaalt u niet meer de volle prijs voor uw meubels.

Een eikenhouten eettafel kan overal

Van een klein appartement tot een riante villa: een eettafel van eikenhout en staal kan overal. Doordat wij meer dan 1000 tafels in ons assortiment hebben, vindt u altijd de kleur en afmeting die bij uw interieur aansluit. Daarnaast is eikenhout ontzettend duurzaam en kan het prima tegen een stootje. Wel zo makkelijk als u kinderen heeft of zelf een tikkeltje minder handig bent. Wilt u weten hoe de tafel eruitziet die wij voor u hebben staan? Kom dan van dinsdag tot en met zaterdag langs in onze showroom. En past een eettafel of eetkamerstoel niet in uw auto? Laat de meubels dan bezorgen, wel zo eenvoudig. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 073 – 611 17 70 of te mailen naar info@dekortingknaller.nl .  

 

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.