Outlet eetkamerstoelen - De Kortingknaller B.V.
logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Outlet eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen kunnen een hoog prijskaartje met zich meebrengen, daarom is het prettig om ze in de outlet te kunnen kopen. Maar één ding staat en blijft belangrijk: de kwaliteit moet er niet voor onder doen. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken bij De Kortingknaller. Doordat wij restpartijen opkopen bent u gegarandeerd van eigentijds design, een heerlijk comfort, én dat voor een scherpe prijs door kortingen van 40 tot wel 60%!

Tafel uren na in comfortabele eetkamerstoelen uit de outlet

Niet alleen moeten de eetkamerstoelen uit de outlet u comfort en zitgemak bieden. Ze moeten natuurlijk ook perfect aansluiten op uw interieur. Wat dacht u bijvoorbeeld van stoelen in verschillende kleuren voor een speels geheel? Of eetkamerstoelen in een vintage look waarmee u een industrieel interieur complementeert? Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Bekijk alvast een selectie van onze eetkamerstoelen online en bezoek de winkel in Den Bosch.

Neem uw stoelen, direct na aankoop, mee naar huis!

Doorgaans is het de normaalste zaak van de wereld dat er een lange levertijd zit op uw gloednieuwe eetkamerstoelen. Zonde, want u wilt ze natuurlijk het liefste zo snel mogelijk in uw interieur. Daarom hanteren wij geen levertijd. Ja, u leest het goed. Geen levertijd! U rijdt uw auto voor op ons eigen parkeerterrein en neemt uw eetkamerstoelen dezelfde dag nog mee naar huis vanuit de outlet!

Voorkom dat uw stoelen al verkocht zijn

Het zou zonde zijn als uw stoelen net voor uw neus verkocht worden zodra u de winkel in Den Bosch binnenloopt. Daarom houden wij graag voor u de set eetkamerstoelen apart die u op het oog heeft. Met slechts één telefoontje naar 073 – 611 17 70 reserveert u uw eetkamerstoelen in onze outlet al.


Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.