Ovaal tafelblad - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina
logo
N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Ovaal tafelblad

Een tafel met een ovaal tafelblad is zeer trendy. Eettafels, maar ook salontafels, gaan in deze trend mee. Het voordeel van een ovale eettafel is dat u gezellig met vrienden of familie rond de tafel kunt zitten, zonder dat u naast elkaar of in een hoek van 90 graden hoeft te zitten. Op deze manier kunt u elkaar aankijken, waardoor u eenvoudig een gesprek voert. Dat wordt gezellig tafelen!

Een tafel met een ovaal tafelblad in iedere ruimte in huis

Een trendy tafel met een ovaal tafelblad kan in iedere woning. Heeft u een wat klassieker interieur? Ook dan is het plaatsen van een tafel met een ovaal tafelblad een goed idee. Niet alleen de vorm, maar zeker ook de houtsoort waarvan de tafel gemaakt is, bepaalt namelijk de uitstraling van de tafel. Daarom hebben we bij De Kortingknaller verschillende eettafels met een ovaal tafelblad. Heeft u een modern interieur? Ga dan voor een moderne tafel van acaciahout. Is uw inrichting wat klassieker? Dan is een ovale tafel van bijvoorbeeld massief eiken schitterend in uw woning.

Ruime keuze en aantrekkelijke prijzen

U heeft online en in onze grote showroom in Den Bosch een ruime keuze aan meubelen voor in ieder interieur. Niet alleen tafels met een ovaal tafelblad, maar ook tafels in andere vormen. Zoekt u een ander meubelstuk, zoals eetkamerstoelen, een salontafel, dressoir of een nieuwe boekenkast? U vindt het allemaal bij De Kortingknaller! Kom een kijkje nemen in onze showroom in Den Bosch en vind uw favoriet. Heeft u eerst behoefte aan meer informatie? Bel 073 – 611 17 70 of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl en we beantwoorden uw vragen graag. 

 Eettafel ovaal

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.