Ronde eiken eettafel - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina
logo
N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Ronde eiken eettafel

Met een ronde eiken eettafel zit u altijd naast elkaar. Wel zo gezellig tijdens een goed gesprek, een uitgebreid ontbijt of een gezellige borrel. Bij De Kortingknaller in Den Bosch schaft u gezelligheid aan voor een eerlijke prijs. Hoe dat kan? Wij importeren onze tafels rechtstreeks uit de fabriek. Hierdoor blijven de prijzen voor een ronde eiken eettafel laag. Zo krijgt u eindelijk de tafel waar u naar op zoek bent, zonder te diep in de buidel te hoeven tasten. In veel gevallen zijn wij de goedkoopste van Nederland!

Een ronde eiken eettafel met een eerlijk prijskaartje

Eikenhout kent flink wat voordelen. Het is dan ook niet voor niets dat deze houtsoort in veel huishoudens terug te vinden is. Wanneer u in ons assortiment voor een ronde eiken eettafel kiest, profiteert u van:

  • Duurzaamheid. Zo blijft uw tafel met gemak jarenlang in perfecte staat.
  • Stootbestendigheid.  Ideaal wanneer u kinderen heeft of zelf soms een tikkeltje onhandig bent.
  • Natuurlijke uitstraling. Hierdoor krijgt uw interieur een boost. Met de diepe nerven en het robuust karakter kiest u voor een ongerept meubelstuk.
  • Onderhoudsarm. Heeft u geknoeid? Even een doekje eroverheen en u ziet er niets meer van.

Een ronde eiken eettafel is een tafel met ontzettend veel voordelen. Wilt u uw woonkamer of keuken helemaal compleet maken? Kies dan bij uw favoriete eettafel verschillende bijpassende eetkamerstoelen. Heeft u meer meubelstukken gekocht, dan dat er plaats is in uw voertuig? Dat is geen probleem. Tegen een kleine meerprijs zetten wij uw aankopen veilig bij u thuis af.

De meest aantrekkelijke aanbiedingen vindt u in onze showroom

Waarschijnlijk heeft u al een beeld in uw hoofd van uw favoriete eettafel. Maak dat plaatje compleet door van dinsdag tot en met zaterdag onze showroom te bezoeken. Doordat wij meer dan 700 tafels in verschillende kleuren, formaten en materiaalsoorten hebben, zit uw favoriet er altijd bij. Heeft u voordat u langskomt vragen? In dat geval neemt u het best telefonisch contact met ons op door te bellen naar 073 – 611 17 70 of stuur een e-mail naar info@dekortingknaller.nl.   

 

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.