Salontafel acaciahout - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina

logo

UW MEUBEL OUTLET!

N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Salontafel acaciahout

Met een salontafel van acaciahout voegt u een robuuste en warme uitstraling toe aan uw interieur. De fijne nerven en warme kleuren dragen perfect bij aan een verhoogde ambiance binnen de muren van uw huis. De houtsoort zorgt voor een toenemende uitstraling, gecombineerd met aantrekkelijke voordelen. Ontdek in de showroom van De Kortingknaller in Den Bosch zelf de schoonheid van een salontafel van acaciahout. Uw favoriete meubelstuk voor een eerlijke prijs vindt u bij ons.

Ontdek de perfectie van een salontafel van acaciahout

Acaciahout is ontzettend populair. En dat is niet voor niets. Doordat de houtsoort nagenoeg niet uitzet tijdens warme dagen of krimpt bij kou, hoeft u niet bang te zijn dat het acaciahout van uw salontafel scheurt. Daarnaast is het hout perfect te bewerken, met als resultaat dat de houtsoort met vrijwel iedere kleur en in ieder model te verwerken is. De houtnerven zorgen voor een natuurlijke look, die u herinnert aan de schoonheid van de van oorsprong Noord-Amerikaanse boom. In de meeste gevallen hangt er daarom een flink prijskaartje aan een salontafel van acaciahout.

Een salontafel van acaciahout die wél betaalbaar is

Komt u langs in onze showroom in Den Bosch? Dan ontdekt u dat onze salontafels wél betaalbaar zijn. Dat zit als volgt: Wij importeren ze rechtstreeks uit India, schakelen daardoor de tussenhandel uit en daardoor zijn ze bij ons een stuk goedkoper dan elders. Voor veel meubelen geldt dat wij de goedkoopste van Nederland zijn! Daardoor geniet u van de lusten, zonder de lasten. Kom van dinsdag tot en met zaterdag langs in onze showroom en ervaar de schoonheid van acaciahout. Ook in de vorm van eettafels, dressoirs en wandkasten hebben wij exact waar u naar op zoek bent. Nog vragen? Bel ons dan via  073 – 611 17 70, mail naar info@dekortingknaller.nl of kom langs in onze winkel.     

 

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.