Eiken tafels outlet - De KortingKnaller B.V.
Selecteer een pagina
logo
N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Eiken tafels outlet

Eiken tafels uit een outlet doen niets onder aan modellen die bij dure meubelketens te kopen zijn. Bij De Kortingknaller in Den Bosch is de kwaliteit hetzelfde maar zit het grootste verschil in de prijs. Doordat wij rechtstreeks importeren, restpartijen opkopen en 'afgekeurde' meubelstukken met kleine mankementen aanbieden, profiteert u van zeer lage prijzen. Wilt u uw favoriete tafel in het echt zien? Bezoek dan ons showroom en maak uw keuze uit meer dan 1000 tafels.

Outlet voor robuuste eiken tafels

In onze outlet vindt u dus eiken tafels die eerlijk geprijsd zijn. En wat u daarvoor terugkrijgt? Robuuste tafels in de maten en kleuren die exact bij de rest van uw interieur aansluiten. Doordat de eiken tafels in onze outlet duurzaam zijn, pronkt u er ontzettend lang mee in uw woonkamer of keuken. Valt er een glas om tijdens het borrelen of valt de warme ovenschaal uit uw handen op tafel? Even een doekje eroverheen en het probleem is opgelost. Naast een perfecte prijs, zijn eiken tafels ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid een aanrader.

Haal een stoere look in huis

Is normaal niet speciaal genoeg? Bekijk dan onze eiken tafel in onze outlet en vind de meubelstukken die exact bij uw wensen aansluiten. Vind de eettafels en eetstoelen die uw woning verrijken en maak uw inrichting exclusief. Van dinsdag tot en met zaterdag staan de deuren van onze showroom wagenwijd voor u open. Heeft u gevonden wat u zoekt, maar past een van de eiken tafels van onze outlet niet in uw auto? Dan helpen wij u graag. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat uw tafel met de grootste zorg uw woning bereikt. Nog vragen? Kom dan langs of neem contact op via 073 – 611 17 70.   

 

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.