U vindt diverse eiken tafels in onze outlet - De Kortingknaller B.V.
N

Alles direct leverbaar!

Zeer goede service!

Bezorging in Nederland tegen kostprijs!

Outlet met eiken tafels

Eiken tafels uit een outlet doen niets onder aan modellen die bij dure meubelketens te koop zijn. Bij De Kortingknaller in Den Bosch is de kwaliteit hetzelfde, maar zit het grootste verschil in de prijs. Doordat wij rechtstreeks importeren, meubelen opkopen en ‘afgekeurde’ meubelstukken met kleine mankementen aanbieden, profiteert u van zeer lage prijzen. Wilt u uw favoriete tafel in het echt zien? Bezoek dan ons showroom en maak uw keuze uit meer dan 1000 tafels.

Robuuste eiken tafels kopen in onze outlet

In onze meubeloutlet in Den Bosch vindt u dus eiken eettafels die eerlijk geprijsd zijn. En wat u daarvoor terugkrijgt? Robuuste tafels in de maten en kleuren die exact bij de rest van uw interieur aansluiten. Doordat de eiken tafels in onze outlet duurzaam zijn, pronkt u er ontzettend lang mee in uw woonkamer of keuken. Valt er een glas om tijdens het borrelen of valt de warme ovenschaal uit uw handen op de eikenhouten eettafel met stalen onderstel? Even een doekje eroverheen en het probleem is opgelost. Naast een perfecte prijs zijn eiken eetkamertafels ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid een aanrader.

Haal een stoere look in huis

Is normaal niet speciaal genoeg? Bekijk dan de eiken tafels in onze outlet en vind de meubelstukken die exact bij uw wensen aansluiten. Vind de eettafels en eetkamerstoelen die uw woning verrijken en maak uw inrichting exclusief. Van dinsdag tot en met zaterdag staan de deuren van onze showroom wagenwijd voor u open. Heeft u gevonden wat u zoekt, maar past een van de eiken tafels van onze outlet niet in uw auto? Dan helpen wij u graag. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat uw tafel met de grootste zorg uw woning bereikt. Heeft u nog vragen? Kom dan langs of neem contact met ons op via 073 – 611 17 70 of info@dekortingknaller.nl.

Interesse?

Wij hebben een breed assortiment aan meubels.